Forums

    14 posts

  • avatar
    0 sounds
    1 post
    Unable to play Sounds


    I am unable to play sounds of any kind on this website. I am using Safari. Anyone else have this problem?

  • avatar
    0 sounds
    1 post


    I've had the problem as well. Running Chrome

  • avatar
    765 sounds
    815 posts


    did you install latest flash player. Opera works fine on my windows 7 system.

    To hear, you first have to listen
  • avatar
    121 sounds
    1538 posts


    hey guys,

    try clearing your cache...

    http://www.wikihow.com/Clear-Your-Browser's-Cache

    and -like klankbeeld says- make sure you have flash installed.

    soon now you will be able to use freesound (at least play the sounds) without flash, but it's still going to take a while...

    - bram

    Warning: if you break the rules, see my avatar. Freesound Admin, Moderator, Ex-Freesound-Coder & Benevolent Dictator For Life.
  • avatar
    0 sounds
    5 posts


    Hi,

    same problem on two machines.

    macbook pro with 10.6.8 Snow Leo and
    Mac Pro with same System.

    installed Flash version is 11,1,102,55.

    tested in Safari, Chrome and Firefox.
    Cache cleared several times.

    Some days ago I reinstalled the whole system because of some driver problems with my blackmagic system.
    completely new installation + updates and it doesn't work.

    Any chance to do it?

    cheers,
    marco

  • avatar
    121 sounds
    1538 posts


    mactics,

    I'm wondering... do you see the play buttons?

    - bram

    Warning: if you break the rules, see my avatar. Freesound Admin, Moderator, Ex-Freesound-Coder & Benevolent Dictator For Life.
  • avatar
    0 sounds
    5 posts


    No Play Buttons. Only white Space. Installed a windows 7 machine in VMware. Now its Running in Windows.

  • avatar
    121 sounds
    1538 posts


    mactics,

    do you by any chance have flashblock or adblock installed?

    - bram

    Warning: if you break the rules, see my avatar. Freesound Admin, Moderator, Ex-Freesound-Coder & Benevolent Dictator For Life.
  • avatar
    0 sounds
    5 posts


    checked:

    - Shockwave was missing.. installed it. (Cleared Cache after installing)
    - Safari in 64 bit/ 32bit
    - Firefox
    - Chrome
    - all Adblocks disabled. Flashblock isnt instlled

    not running on mac os, yet.

    I wonder because sites like youtube, soundcloud, jamendo, etc. are still working.

    Am I the only one with that kind of problem out there? ^^

  • avatar
    121 sounds
    1538 posts


    matics,

    could you try removing Adblocks for a second?
    we've had users who complained about that!

    - bram

    Warning: if you break the rules, see my avatar. Freesound Admin, Moderator, Ex-Freesound-Coder & Benevolent Dictator For Life.
  • avatar
    0 sounds
    5 posts


    Adblock fully removed. no chance to play the sounds. maybe I will use my virtual machine till its going to work.

    but its strange..
    thank you bram

  • avatar
    0 sounds
    3 posts


    Using WEindows XP, Opera, no sounds, no play button
    cleared cache
    dont know how to get/install flash
    dont know what adblock is or what to do

    anyone care to help me out please?
    thanks

  • avatar
    0 sounds
    3 posts


    have now installed latest flash player
    no sounds or buttons ...

  • avatar
    0 sounds
    3 posts


    only able to acsess freesound via internet explorer... sad

    14 posts