Forums

    5 posts

  • avatar
    0 sounds
    1 post
    Registering


    Hey all, bit of an odd first post, but just for any other people who're trying to register here...The Google Web Accelerator blocks the registration, keeps insisting that the confirmation code entered was invalid; figured it out after disabling my firewall, PeerGuardian and finally the Google thing.

    Anyway, wkd resource you guys have here smile

    Oh, and hello!

    Cheers,
    Luke

  • avatar
    178 sounds
    740 posts


    Oh, yikes. This is why I'm cautious of "web accelerators"... the only real web acelerator is buying a bigger pipe.

    Anyways, welcome!

    Freesound Admin Official Acclivity Fan Club - Member Stuck with FLAC? Check the FAQ.
  • avatar
    0 sounds
    1 post


    Thanks so much, this one had me going for ages! I was trying to register for about an hour (I know it sound pretty stupid :lol:!) Then I read this, knocked off the web accelerator, and it worked! Thanks a lot!

    Have you done something nice today?
  • avatar
    178 sounds
    740 posts


    I'll make a FAQ item, thanks for the info.

    EDIT: done. http://freesound.iua.upf.edu/forum/viewtopic.php?t=1856

    Freesound Admin Official Acclivity Fan Club - Member Stuck with FLAC? Check the FAQ.
  • avatar
    0 sounds
    1 post


    hi. it took me several days to manage to register.
    now i can tell the problem.
    i was receiving the activation link on my Lycos.co.uk webmail account

    if u click the link the browser shows it incomplete in the address bar.
    i u copy/paste shows it incomplete as well (the "key=xxxxx" at the end, after the underscore disappears)

    i solved it by copying the tail after copying the main long bit.

    Strange, annoying, probably related to lycos interface cause it behaves the same on Firefox 2, IE 7 and Opera 9.

    may be possible to fix by changing string syntax?

    thanx for the great job. C U soon!

    Ale!

    5 posts