Forums

  • avatar
    327 sounds
    2570 posts


    @paulnorthyorks

    I think the queue is actually the wait to be processed. You should try waiting more than a day, sometimes it can take several. wink


    I am the thing that goes bump in the night...

  • avatar
    15 sounds
    26 posts


    Mine have also been pending for nearly a month now, I've noticed I'm also getting delayed emails telling me my sounds (I uploaded months ago) have now been uploaded.. Same with comment reply to threads. Possible server issues?

  • avatar
    39 sounds
    24 posts


    Head-Phaze wrote:
    @paulnorthyorks

    I think the queue is actually the wait to be processed. You should try waiting more than a day, sometimes it can take several. wink

    @Head-Phaze thank you for that. I am still puzzled as to why other sounds I have uploaded go straight away (or maybe after a few seconds) into the Moderator's queue with a "pending" status, whereas my latest uploaded sound has now spent two days with a status of "Processing state: Queued", so presumably the moderators can't see it yet.

    On the cases you mentioned where it took several days, do you know whether it was a site admin who intervened to get it processed?

    @dingo1 I think the delayed email thing is a separate issue, I read about that somewhere on this site.

  • avatar
    2016 sounds
    1826 posts


    paulnorthyorks wrote:
    @dingo1 I think the delayed email thing is a separate issue, I read about that somewhere on this site.

    http://blog.freesound.org/?p=278

  • avatar
    47 sounds
    63 posts


    Hello everyone,

    as some of you have pointed out, sound processing happens before moderation thus moderators can not help in this issue. Also, this problem is not related with mail problems (which we have not still totally solved), but it seems that things usually decide to fail all at once!

    We're currently having some problems in the processing step and sound are getting stuck in the queue. We're working on solving that issue, but the problem is that it does not entirely depend on us.

    Thank you very much for all your patience and understanding,

    frederic
    the freesound team
  • avatar
    88 sounds
    2 posts


    I do seem to have the issue as well

    "Packs in this list won't be visible because none of their sounds has been moderated yet.
    OFX Full Catalog Q12012 www.oldfreshfx.com, created on Aug. 17, 2012, 2:51 a.m."

    edit: All good now thanks to Erdie!

    All Sounds Royalty Free - Not For Resale For custom sound design please email: ofx@oldfresh.com http://www.oldfreshfx.com
  • avatar
    174 sounds
    68 posts


    3 years old issue resurfaced. My two sounds are in "Processing state: Pending" for more than 24hours. This was always almost instant (or very fast) step. Could someone please look in to it? Muchas gracias!

  • avatar
    1337 sounds
    963 posts


    This will be monday😉👍. System manager is having a nice weekend I hope.

    To hear, you first have to listen
  • avatar
    327 sounds
    2570 posts


    matucha wrote:
    3 years old issue resurfaced. My two sounds are in "Processing state: Pending" for more than 24hours. This was always almost instant (or very fast) step. Could someone please look in to it? Muchas gracias!

    Hey

    It should have been fast to process, so something is definitely wrong. Hopefully there's not a pigeon flying around inside the server.

    What format were the sound(s) you attempted to upload? Out of curiosity.

    I will raise the issue for you so Frederic can help ascertain the problem. He might not get a notification for this thread; I didn't.


    I am the thing that goes bump in the night...

  • avatar
    174 sounds
    68 posts


    These were 2 mono 24bit/96khz WAVs.

    clock_ddr_elmech_ruhla_quartz_01.WAV uploaded on Oct. 17, 2015, 6:46 p.m. Processing state: Pending x
    clock_ddr_elmech_ruhla_quartz_01nr.WAV uploaded on Oct. 17, 2015, 6:46 p.m. Processing state: Pending x

    Nothing really important wink, I just wanted to let someone know the processing state got stuck.

    thanks

  • avatar
    1130 sounds
    411 posts


    There recently was an issue with uppercase file name extensions (WAV vs wav) but I thought it was fixed.

    You could try uploading the same files with lowercase file extensions and tell us if that works.

    Cheers,
    Iwan

    Click here to lend your support to: Freesound 2011 donations and make a donation at www.pledgie.com !
    Donate to Freesound.org
    so it can serve even more and better sounds to you in the future!
  • avatar
    327 sounds
    2570 posts


    matucha wrote:
    Nothing really important

    I consider any barrier to use of the service a major problem smile

    Try qudobup's suggestion. This bug was apparently eradicated very recently, but may still be lingering, so give it a try. Then at least we can strike it off the list of causes if it's not the case.


    I am the thing that goes bump in the night...

  • avatar
    174 sounds
    68 posts


    Well I have uploaded several files with upercase filename extension very recently and it went just fine. I'll try to reupload the files later (if it doesn't get solved by then).

  • avatar
    0 sounds
    1 post


    I'm guessing something is broke or backed up, on main Sounds page I see a "no sounds in database" message under latest sounds, and nothing more recent than the 16th when clicking the link for more - http://i.imgur.com/82Xb8UE.png

  • avatar
    47 sounds
    63 posts


    Hi,
    there has been a problem in processing since ~friday.
    I'm reprocessing all pending sounds now (will take some minutes).
    Uppercase extensions should no longer be a problem.

    frederic

    frederic
    the freesound team
  • avatar
    1337 sounds
    963 posts


    Thanks frederic

    To hear, you first have to listen
  • avatar
    174 sounds
    68 posts


    Great, it works now. Thanks.