Forums

    3 posts

  • avatar
    18 sounds
    456 posts
    Can't access Freesound anymore with Opera browser


    Since a few days, I can't access this site anymore using Opera 10.61 on Mac OS X 10.5.8. Sometimes the homepage loads, but when I refresh or try to visit the forum or any other page, I get http error 400 Bad Request. Which is weird, because that would indicate something's wrong on the client side (me), while over here nothing has changed.
    I'm now using Safari to type this message, seems to work fine here. But Opera is my main browser and it used to work fine for many many years. Just now suddenly, Freesound has become inaccessible for me.
    I would guess my ISP messed up as usual, but then I also wouldn't be able to access FS with Safari, which I can. And I changed nothing in Opera's settings that could've caused this. In fact, I've changed nothing at all.
    Help! What do?!

    [edit: issue solved]

  • avatar
    527 sounds
    651 posts


    I have no solution for you only that I am using Opera 10.63 on XP with no problems. Perhaps an update might help?

    "I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." Douglas Adams
  • avatar
    18 sounds
    456 posts


    Now that you mention it... I did update, but perhaps a restart would've been enough, after all, Opera had been running for over 20 days (including computer sleep time). I suppose that caused a problem, as I'm back and typing this from Opera again. So problem solved grin Thanks for the advice!

    3 posts